Ανελκυστήρες ΑΜΕΑ

amea

Α.Μ.Ε.Α

Ανελκυστήρες ΑΜΕΑ

Τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) αποτελούν ένα ιδιαίτερο κομμάτι του κοινωνικού συνόλου που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Στην εταιρεία μας φροντίζουμε όλες οι κατασκευές συστημάτων οριζόντιας και κάθετης μεταφοράς να είναι φιλικές προς ΑΜΕΑ και εναρμονισμένες με τους κανονισμούς για την διευκόλυνση της διακίνησής τους.

Επίσης προσφέρουμε λύσεις και σε εξειδικευμένα συστήματα μεταφοράς-μετακίνησης ΑΜΕΑ. Μελετώντας κάθε πρόβλημα ξεχωριστά και ανάλογα με τις ιδιαιτερότητές του έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε την βέλτιστη τεχνική λύση και υποστήριξη. Ειδικοί της εταιρείας μας έρχονται στο χώρο σας, αποτυπώνουν το πρόβλημα και σχεδιάζουν την ιδανικότερη λύση για την μετακίνηση ΑΜΕΑ.

Ανελκυστήρες Σκάλας ΑΜΕΑ Καρέκλας

Οι Ανελκυστήρες σκάλας για Α.Μ.Ε.Α τύπου καρέκλας, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για άτομα όλων των ηλικιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ανάβαση των σκαλοπατιών.
Τα συστήματα αυτά μπορούν να εγκατασταθούν σε κάθε κλιμακοστάσιο, τόσο σε εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους, καθώς κατασκευάζονται αποκλειστικά για το χώρο για τον οποίο προορίζονται. Τοποθετούνται σε κατοικίες με ευθεία σκάλα ή όπου είναι απαραίτητη η κυκλική διαδρομή, και η εγκατάσταση ανεκλυστήρα είναι αδύνατη. Τα συστήματα ανύψωσης με κάθισμα διατίθενται σε διαφορετικούς τύπους και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε χρήστη και την ιδιαιτερότητα κάθε κατοικίας.

Ανελκυστήρες Σκάλας ΑΜΕΑ Πλατφόρμας

Ειδικό σύστημα ανύψωσης σε μορφή πλατφόρμας όπου μπορεί να τοποθετηθεί αμαξίδιο.
Ο ανεκλυστήρας σκάλας για Α.Μ.Ε.Α με πλατφόρμα σχεδιάστηκε ώστε να επιτρέπει στους χρήστες αμαξιδίων να μπορούν αυτόματα, με ασφάλεια και άνεση, να προσεγγίσουν οποιονδήποτε χώρο όπου η εγκατάσταση ή χρήση ανελκυστήρα δεν είναι εφικτή.
Μπορούν να εγκατασταθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και να στερεωθούν τόσο στον τοίχο όσο και με στήριγματα στο έδαφος ενώ αποτελούν την ιδανική λύση τόσο για ιδιωτικούς όσο και για δημόσιους χώρους.

copyright © 2009 ΠΕΛΙΧΟΣ Designed and Hosted by Geo